Laser

Frequently Asked questions

Vanwege de Urbex locatie en veiligheid moet je 12 jaar of ouder zijn onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 16+ is Urbex Laser zelfstandig te bezoeken.

Wij hebben diverse arrangementen voor groepen inclusief borrel, lunch en diner opties en andere mogelijkheden ook buiten de reguliere openingstijden Neem hiervoor contact met ons op.

Wij hebben diverse zakelijke arrangementen inclusief borrel, lunch en diner opties en andere mogelijkheden ook buiten de reguliere openingstijden Neem hiervoor contact met ons op. 

Wij hebben diverse arrangementen incl. Borrel, lunch en diner opties en andere mogelijkheden ook buiten de reguliere openingstijden Neem hiervoor contact met ons op. 

Ook voor kinderfeestjes geldt dat de minimumleeftijd 12 jaar is, onder begeleiding van een volwassene. Dit in verband met de veiligheid op deze urbex locatie. Indien alle aanwezigen 12 jaar of ouder zijn kunt u contact met ons opnemen voor een passend arrangement. 

Het is mogelijk om bij Urbex Laser voor of na je heat te borrelen, lunchen en te relaxen. We hebben een geruime keuze uit warme en koude drankjes (geen alcohol), snacks en hapjes. 

 

Prijslijst:

Blikje fris (330ml/250ml) € 2,50

Spa rood of spa blauw (500ml) € 2,65

Thee (verse munt of gember) € 2,50

Nespresso koffie € 2,50

Nespresso koffiespecialiteiten € 2,50

Omdat wij de hapjes lokaal inkopen en samen werken met een cateraar is ons assortiment wisselend. Wij publiceren binnenkort een menukaart met keuzes. Ben je nu al benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Lasergamen is een sportieve activiteit, zorg dat je hierop gekleed bent. Comfortable kleding en schoenen die vies mogen worden zodat jij kan rennen, kruipen, hurken en verstoppen! 

Wij adviseren om niet met dure kledingstukken en schoenen te komen. Tijdens het spelen kunnen deze vies worden. Dure kleding raden wij niet aan omdat je actief bezig zult zijn en je deze natuurlijk niet wilt beschadigen.

Wij adviseren sieraden en dergelijke niet mee te nemen gezien je hiermee alleen maar achter dingen kan blijven hangen of ze kunt verliezen tijdens het lasergamen.

De fabriek wordt op de lounge en groepsruimte na niet verwarmd, houd hier rekening mee als je komt lasergamen. Als je zelf mee speelt krijg je het erg warm, advies is dan ook om voor je heat start je warme kleding uit te doen en aan de kapstok te hangen en na je heat deze weer aan te doen.

De uitrusting welke Urbex Laser verzorgt bestaat uit een helm met sensoren en een lasergun. 

Urbex Laser verzorgt geen overals of andere vervangende kleding en of schoenen. Zorg er dus voor dat je oude en comfortabele kleding en schoenen draagt.

Urbex Laser vindt plaats op de 1e etage zonder lift, ook in de arena zijn verschillende hoogtes en nauwe doorgangen, ook dienen de laserguns met twee handen gedragen en bediend te worden. Hierom raden wij deze activiteit helaas niet aan voor rolstoelgebruikers of mensen met een andere lichamelijke beperking. 

Het standaardtarief is €15,- per persoon per sessie. Voor arrangementen met meerdere sessies en/of hapjes en drankjes tegen speciale tarieven kan je ons mailen.

Urbex Laser is gevestigd op de Ettensebaan 2, wanneer je het terrein oprijdt ga je gelijk naar rechts. Vervolgens volg je de bocht mee naar links en tref je de parkeerplaatsen en verderop de fietsenstalling. 

De ingang ligt tegenover de entree van de fietsenstalling, te herkennen aan het grote spandoek met de pijl naar links, je bereikt deze via de trap van plastic pallets. 

Afhankelijk van jouw groepsgrootte kan je ingedeeld worden met andere bezoekers. Naar jouw voorkeur delen we jouw gezelschap indien mogelijk wel in in hetzelfde team, of juist als tegenstanders van elkaar! 

Wil jij liever gegarandeerd alleen met jouw gezelschap spelen? Dit kan door middel van een toeslag, je kunt ook een arrangement voor meerdere shifts en eventueel met eten en drinken boeken. Neem in beide gevallen even contact met ons op.

Urbex Laser is gevestigd in de oude Bakkersland fabriek in Breda. Je betreed Urbex Laser door een paadje tussen de complex hallen en via de oude machine ruimte ben je binnen, waarna je uitkomt bij de receptie. We hebben een lounge, instructieruimte en de wapenkamer gerealiseerd in de oude EHBO ruimte van de fabriek. We hebben één toiletgroep weer hersteld. 

Via de trap naast de receptie betreed je het speelgedeelte in de originele vertrekken op de gehele 1e etage, welke destijds dienst deden als kantine, machinekamer, kleedkamers en opslag / koelcellen. Wij hebben de locatie enkel schoongemaakt, veilig gemaakt en enkele doorgangen gecreëerd. Hier en daar zijn wat special effects geplaatst en  er zijn verstop/schuilobjecten toegevoegd. 

In deze arena kun je naar hartelust spelen op meer dan 1.000 m2 en waan je in een verlaten fabrieksdecor als een echte actieheld.

De fabriek is gesloten in 2020 waarna er dieven alle kostbaarheden hebben gestolen waaronder verwarmingselementen en heaters, houd er rekening mee dat in het speelveld niet verwarmd wordt. Gelukkig krijg je het van al het rennen warm zat! Een shirt of trui is dus meer dan voldoende. Beneden zijn de lounge en receptie wel verwarmd.

Vanwege de Urbex locatie, is het betreden op eigen risico en verantwoordelijkheid.

Je hoeft je voor Urbex Laser niet om te kleden. Wij hebben daarom geen lockers en kleedruimtes op locatie. Laat je waardevolle spullen bij voorkeur thuis of in de auto.

Er zijn voldoende kapstokhaken in de gang aanwezig om je jas en tas te kunnen hangen, dit geschiet op eigen risico.

Je kunt je kostbaarheden geheel op eigen risico afgeven bij de receptie welke het voor je bewaart. 

Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Zodra je de poort van Ettensebaan 2 door bent ga je rechtsaf en volg je de bocht. je treft dan vanzelf de parkeerplaatsen. 

Let op: Parkeren is geheel op eigen risico.

Je kunt gratis je fiets overdekt wegzetten in de aanwezige fietsenstalling, Zodra je de poort van Ettensebaan 2 door bent ga je rechts af en volg je de bocht. Je treft vanzelf de fietsenstalling aan. 

Let op: het is geen bewaakte fietsenstalling, je fiets parkeren geschiet geheel op eigen risico.

Bij Urbex Laser reserveer je op onze website en betaal je via iDeal of Bancontact waarna je reservering definitief is. 

Hapjes, drankjes en snacks kunnen op locatie per pin of contant worden voldaan.

Boekingen en reserveringen welke telefonisch / per mail zijn gedaan kunnen voldaan worden door middel van overboeking of het voldoen van een betaalverzoek eventueel na overleg op locatie per pin of contant voldaan worden.

Laser
Lasergamen Breda Urbex Laser

Ontvang belangrijk nieuws en acties als eerste in je mailbox!

Wees jouw tegenstanders te slim af en meld je aan voor de Urbex Nieuwsbrief!