Urbex Laser Breda: lasergamen in een echte verlaten fabriek

Over Urbex Laser Breda

Urbex staat voor Urban Exploring, ofwel het bezoeken van leegstaande en vervallen oude gebouwen. Bij Urbex Laser Breda voegen we hier een dimensie aan toe en speel jij met professionele lasergame apparatuur op de meest bizarre verlaten locaties! De locaties worden ten alle tijden zo veel mogelijk intact gehouden om het verhaal erachter zo goed mogelijk over te brengen. Geen glow-in-the-dark, neon kleuren, led-strips of andere fratsen, enkel het kippenvel dat jou over de rug loopt wanneer je door de meest spectaculaire en angstaanjagende verlaten gebouwen loopt, op zoek naar jouw tegenstanders! Dankzij de vele spelmodus en mogelijkheden kan je meerdere rondes achter elkaar steeds weer een nieuw avontuur beleven!

Wil jij liever elke maand verrast worden met een nieuwe verlaten locatie om te lasergamen? Word dan lid van de Urbex Laser Squad en speel steeds weer op een nieuwe Urbex locatie. Wij regelen de locatie en apparatuur, jij hoeft alleen maar jouw skills mee te nemen. (coming soon, meld je aan voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte!)

Over de Arena

 

Onze eigen lasergame arena zit diep verstopt in de oude bakkersfabriek net buiten de singels van Breda. Deze fabriek is meer dan 50 jaar operationeel geweest en is een waar begrip binnen de stad Breda, maar is in begin 2021 gesloten. Op haar hoogtepunt werkten er 200 medewerkers die ieder uur tienduizenden broodjes produceerden. Nu vind je hier enkel nog de vervallen overblijfselen van het leven dat hier ooit heeft plaatsgevonden…

Op de gehele eerste verdieping ga jij in meer dan 10 verschillende ruimtes zoals fabriekshallen, magazijnen, kleedkamers, kantines en doucheruimtes de strijd aan met jouw tegenstander, natuurlijk met weinig belichting! Voor de extra wow-factor hebben we verschillende obstakels en special effects toegevoegd, maar verder zijn de ruimtes volledig origineel gelaten! Durf jij het aan?

Binnenkort opent onze tweede arena diep onder de grond van de fabriek, hopelijk ben je niet bang in het donker! Deze oude, gigantische bakstenen kelder vol rioleringsbuizen, bedrading, knipperende lichten en oude machines zal worden omgevormd tot real-life lasergame area waar zowel absolute beginners als doorwinterde professionals al hun plezier op kunnen! 

 

Laser

Plattegrond

Lasergamen Breda Plattegrond Urbex Laser

Wat kan je verwachten?

hunter_smoke

urbex laserguns

Ga de strijd aan met onze geavanceerde wapens. Met oneindig veel instellingen en gamemodes is elke ronde een nieuw avontuur!​

hunter_smoke

Red dot sights

Met behulp van de red dot sight heb jij jouw tegenstander nauw in het vizier. Schiet tot wel 200 meter ver met militaire precisie!​

hunter_smoke

helmen

Onze helmen bevatten speciale sensoren, wanneer je geraakt wordt verlies je levens. Hierdoor is over een muurtje kijken al levensgevaarlijk.​

hunter_smoke

Rookmachine

Speel je op een indoor locatie? Met behulp van onze nevelaar geef je de ruimte net die extra spannende sfeer, ook kan je de laserstralen nu echt zien!​

hunter_smoke

Obstakels

Een goede tactiek is het halve werk, daarom heeft Urbex Laser een ruim assortiment aan obstakels om je achter te verschuilen.​

hunter_smoke

modem

Dankzij onze draadloze modem kan jij óveral de strijd aan gaan. In het bos, in een kantoorpand, in een supermarkt, je kan het zo gek niet bedenken!​

hunter_smoke

Urbex LAserguns

Ga de strijd aan met onze geavanceerde wapens vol opties. Op het LCD-scherm zie je alle belangrijke info en met jouw special attack blaas jij al jouw tegenstanders omver!

hunter_smoke

red dot sights

Met behulp van de red dot sight heb jij jouw tegenstander nauw in het vizier. Schiet tot wel 200 meter ver met militaire precisie!

hunter_smoke

helmen

Onze helmen bevatten speciale sensoren, wanneer je geraakt wordt verlies je levens. Hierdoor is over een muurtje kijken al levensgevaarlijk.

hunter_smoke

Rookmachine

Waar rook is is vuur, toch? Dankzij onze speciale Fazer rookmachines wordt het speelveld gevuld met een mysterieuze rook! Uiteraard is dit speciale rook die niet schadelijk is voor mensen.

hunter_smoke

Obstakels

Een goede tactiek is het halve werk, daarom hebben alle ruimtes van Urbex Laser Breda een ruim assortiment aan unieke obstakels om je achter te verschuilen.

hunter_smoke

modem

Dankzij onze draadloze modem kan jij óveral de strijd aan gaan. In het bos, in een kantoorpand, in een supermarkt, je kan het zo gek niet bedenken! (Coming soon)

Laser

onze reviews

BEKIJK DE ERVARINGEN VAN ONZE BEZOEKERS

“Het lasergamen was een fantastische ervaring en zeker ook erg uniek door de grote indoor locatie, zeker een aanrader!”
Bart Huijben
Bart Huijben
Student
"Nog nooit eerder in een echt verlaten pand gelasergamed. Een unieke ervaring en wij komen zeker nog een keer langs!"
Kevin Gielen
Kevin Gielen
Ondernemer
"Erg gaaf om te doen! Met verschillende wapens en games gespeeld op een verrassende urbex locatie."
Dorus Martin
Dorus Martin
Marketeer

COMING SOON: DART ZONE PRO FOAM Dart BLASTERS

Speel met onze gloednieuwe Dart Zone Pro blasters en beschiet jouw vijanden met foam darts!

LET'S GET IN CONTACT

Ben jij klaar voor jouw next-level lasergame experience? Boek dan gelijk jouw sessie via de reserveringspagina. Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken via onderstaande contactopties. Tot snel!

FOLLOW US:

LET'S PLAY THE GAME!

Let op: alleen op afspraak kan je komen lasergamen!

Lasergamen Breda Urbex Laser

Ontvang belangrijk nieuws en acties als eerste in je mailbox!

Wees jouw tegenstanders te slim af en meld je aan voor de Urbex Nieuwsbrief!